Untitled
20 jul 2017
week 212: 30 juni t/m 6 juli

Op 30 juni was Mark ’s middags vrij en zijn we na school in Bakel gaan geocatchen. Na het avondeten zijn we ook nog even naar een speeltuintje geweest.
Tante Maartje en Eline kwamen op 01 juli op bezoek. Eline, Bas en Laura hebben cakejes gebakken.
We zijn op 02 juli gezellig bij opa en oma Van Mierlo op bezoek geweest. Daarna zijn we gezellig ook nog bij opa en oma Van Aerle geweest, waar ook tante Maartje, Eline, tante Willeke, oom Teun en Daan waren.
Op 03 juli zijn we voor de laatste keer overgebleven met De LunchClub. Na de lunch was het “wisselmiddag” en mocht Laura alvast een middagje in groep 1/2b bij juf Wilke zitten met alle kindjes die volgend schooljaar bij haar in de klas komen. Laura vond het heel leuk! ’s Middags kwamen opa en oma Van Aerle gezellig even op bezoek.
Bas zei op 04 juli: “Ik weet wat “man” is in het Engels”. Toen ik hem vroeg wat dat dan was, zei hij: “Man”. Toen zei Laura: “Ik weet wat “vrouw” is in het Engels”. Toen ik haar vroeg wat dat dan was, zei ze: “Mega Mindy!” . Bas en Laura kregen hun rapport. Laura had nog maar een beknopt rapport, omdat ze te kort op school zit om haar uitgebreid te observeren, maar wat er stond was goed! Na school ging Laura bij Jonah spelen. Samen met Jonah en zijn 2 broertjes mocht ze mee in de bakfiets, maar Bas en ik zijn wel nog even meegefietst naar Jonah. Laura heeft heel fijn gespeeld en wilde niet mee naar huis toen ik haar na een uurtje weer kwam halen .
Op 05 juli was het feest op school, vanwege het 50-jarig bestaan van de school, met ranja, chips, friet en een snack. Met alle kinderen van de school hebben ze een enorme stellage gebouwd met bamboestokken en ballonnen. Na school zijn we bij opa en oma Van Aerle geweest. Na de lunch is oma even mee geweest naar de Intertoys voor een kraamcadeautje voor Pleun, waar Bas en Laura al uitgebreid de Lego bekeken hebben, want dat willen ze kopen van hun rapportgeld.
Bas, Laura en ik zijn op 06 juli bij Pleun op kraamvisite geweest. Bas, Laura, Dieks en Aukje hebben heerlijk met water gekliederd; ze hebben de planten water gegeven en de tafels geschrobd. Ze waren kletsnat toen we weer naar huis gingen .








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative